Geknipt worden?
Al vanaf € 29,95
Previous slide
Next slide

LOOK GOOD

Je haar in goede handen

Een goed geknipt kapsel geeft zelfvertrouwen. Een andere coupe, een nieuwe kleur, een kapsel voor een speciale gelegenheid: bij Hairfashion Breukelen is uw haar in vertrouwde handen.

FEEL GOOD

Ontspan nu

Niet voor niets laten veel klanten al jaren door ons hun haar verzorgen. Vanuit de hele regio. Een goed contact vinden wij belangrijk. Warme belangstelling, medeleven, een luisterend oor – onze medewerkers nemen echt even de tijd voor u.

RELAX

Kwaliteit die je gewend bent

Duokleuringen, folietechnieken, actuele haarstijlen: we werken met kwaliteitsproducten van Kérastase & l’Oreal en gaan regelmatig op training om helemaal up-to-date te zijn. Uw haar is daardoor bij ons in goede handen.

Prijzen

Deze prijslijst is een overzicht van de vele behandelmogelijkheden bij Hairfashion Breukelen. De stylist(e) kan u voorafgaand van de behandeling een prijsopgaaf doen. Veel van de genoemde prijzen zijn vanaf prijzen die mede afhankelijk zijn van de tijd en de hoeveelheid producten die er voor nodig zijn. Bij al onze behandelingen zijn de styling en finishproducten inbegrepen.

WAT VINDT DE KLANT?

OPENINGSTIJDEN

Heb je een vraag? Mail ons!

BREUKELEN

.

Kerkbrink 1

BEL ONS

.

0346-262085

VOLG ONS OP INSTAGRAM

#KapperBreukelen

Wij geloven in Creatieve Stijlen

Bent u klaar voor een frisse look? Maak dan snel een afspraak. Onze agenda zit al snel vol!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

INSTAGRAM FEED