Je haar een boost geven met Fusio-Dose

Iedereen kent het wel: soms heeft je haar een boost nodig, óók als je je haar tot in de puntjes verzorgd. Door stress, haarstyling en warm of koud weer kan je haar geleidelijk aan verzwakken. Je haar kan er droog en dof uit zien of het gedraagt zich vreemd en weerbarstig. Door een Fusio-Dose behandeling herstelt je haar snel en volledig.


Wat is Fusio-Dose?


Fusio-Dose is een exclusieve in-salon service van Kérastase. Het bestaat uit een op maat gemaakte blend van een concentraat en een booster. De Fusio-Dose is helemaal op maat te maken om zo tot het beste eindresultaat te komen. Het grote verschillen tussen Fusio-Dose en een haarmasker is dat een Fusio behandeling veel intensiever is en na 3 à 4 wasbeurten nog altijd bescherming bied.


Hoe gaat het in zijn werk?


Een van onze stylisten zal jouw haar analyseren en kijken waar jouw haar behoefte aan heeft. Na een grondige inspectie kiest de stylist voor een concentraat en een booster om jouw haar te voorzien van de voeding en boost die nodig zijn. Binnen vijf minuten is jouw persoonlijke verzorging samengesteld en over je haar verspreid. Waar je normaal in de salon een haarmasker krijgt, vervangt de Fusio-Dose deze handeling.


Voor wie is dit geschikt?

Een Fusio-Dose behandeling is geschikt voor iedereen, omdat we zelf ter plaatse de perfecte mix maken voor jouw haar is het volledig aan te passen op wat je haar nodig heeft. Klinkt dit interessant en zou je dit eens willen proberen? Maak dan snel een afspraak om zelf te ondervinden wat een FusioDose behandeling voor jouw haar kan doen.