Het kappersabonnement bij Hairfashion Breukelen

Het lijkt misschien een beetje te mooi om waar te zijn: Een abonnement waarmee je elke maand onbeperkt naar de kapper kunt, maar bij ons kan dat echt gewoon. Door een kappersabonnement bij ons af te sluiten kun je zo vaak als je wilt langskomen om je haar te laten doen. We vertellen je er graag wat meer over.
kappersabonnement

Van klanten horen we het wel vaker: “het was al ‘effe’ tijd om langs te komen” – een kappersbezoek is iets wat je gemakkelijk uitstelt om allerlei verschillende redenen. Maar tegenwoordig horen wij toch vrij regelmatig dat, nu alles duurder is geworden, een bezoek aan de kapper een enorm gat in je budget kan slaan en het daarom vaak op de lange baan geschoven wordt.

“Ik dacht dat er addertjes onder het gras zouden zitten”

Aldus een klant met een kappersabonnement. Zoals we al zeiden, het lijkt misschien te mooi om waar te zijn, maar dat is het echt niet. Deze klant ziet er graag verzorgd uit voor haar werk waarbij ze met veel mensen in contact komt, maar ook zij stelde haar bezoek steeds uit: “Niet omdat ik het naar de kapper gaan liever niet deed, maar de bezoekjes vielen soms onverwachts duur uit.” Door een abonnement af te sluiten kan ze nu naar de kapper wanneer ze wil voor een lekkere prijs.

Maar wat is dat kappersabonnement nu eigenlijk?

Je sluit een abonnement af met een minimale looptijd van 12 maanden. Daarna is het maandelijks opzegbaar. We hebben een aantal abonnementen waar je uit kunt kiezen, daardoor is er altijd iets wat bij je past. Op de flyer hier onder kun je zien uit welke abonnementen je bij ons kunt kiezen.

Even in het kort de voordelen op een rij

  • Je weet met een abonnement precies waar je aan toe bent.
  • Ons abonnement slaat geen gat in je maandbudget, je komt niet voor financiële verrassingen te staan.
  • Nooit meer zichtbare uitgroei.
  • 365 dagen een kapsel dat goed zit.
  • Je geniet vaker van een nodige portie selfcare want je stelt bezoekjes niet meer uit.

Klinkt dit als iets wat je zou willen proberen? Je kunt bij een volgend bezoek alles er over te weten komen. Even bellen of mailen mag uiteraard ook altijd, we beantwoorden met liefde al je vragen