Gehydrateerde krullen in vier stappen

Heb jij krullen? Dan weet je hoe belangrijk het is om aandacht te besteden aan het verzorgen van je haar. Krullend haar heeft van nature meer verzorging nodig dan glad haar. Om jou te helpen met je krullende haar optimaal verzorgen, heeft Kérastase de Curl Manifesto lijn ontwikkeld, laat die nu net te krijgen zijn bij ons in de salon.

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Hairfashion Breukelen | Kapper (@hairfashionbreukelen)

Voor elk krultype

Heel kort door de bocht zijn er drie krultypes: krullend, zeer krullend en kroeshaar. Elk type heeft baat bij een andere verzorging, gelukkig is dat met de Curl Manifesto lijn geen enkel probleem, je kunt naar hartelust producten combineren met elkaar om zo de perfecte routine te creëeren voor elk krultype.

In vier stappen gehydrateerde krullen

  1. Begin met het wassen van je haar met de Hydration Douceur Shampoo. Deze zachte, lichte shampoo (die heerlijk ruikt) is geschikt voor elk krultype. Masseer de hoofdhuid goed en spoel grondig uit.
  2. Na het grondig uitspoelen van de shampoo kies je voor de Fondant Hydration Essentielle Conditioner. Breng deze aan in de punten en de gehele lengte van je haar. Let op: niet bij de aanzet, dit maakt je haar zwaar. Laat het kort inwerken en spoel grondig uit. *
  3. Breng nu op handdoek droog haar de Creme De Jour Fondamentale Hair Cream aan. Dit is een dagelijkse anti-frizz leave in conditioner. Kam het product met een grove kam door je haar.
  4. Neem nu wat van de Gelee Curl Contour Gel-Cream en breng aan op het haar, over de gehele lengte. Knijp de krullen in model en met een diffuser kun je nu het haar in model fohnen.
  • Kan je haar wel wat extra voeding gebruiken? Kies dan eens voor de Masque Beurre Haute Nutrition Hair Mask. Deze verdeel je over je haar, laat je intrekken en spoel je grondig uit.

De Curl Manifesto routine compleet maken

Hierboven beschrijven we de basis verzorging van je krullen, maar naast deze producten heeft de Curl Manifesto lijn ook nog een Huile Sublime Repair haar olie. Deze olie is enorm voedend voor je haar en hoofdhuid en kan in verschillende stappen van je routine gebruikt worden. Je kunt bijvoorbeeld de olie gebruiken als een pre-poo behandeling en deze de avond voordat je je haren gaat wassen over je haar verdelen. Ook kun je de olie, na stap 4 gebruiken om de hydratatie in de krul vast te houden. Een multifunctionele olie dus en eigenlijk eentje die niet mag ontbreken in je routine.

’s Ochtends vlot de deur uit maar zit je coupe niet perfect? Dan is er ook de Refresh Absolu Redefining & Restyling Spray. Deze krulherstellende spray kun je ’s ochtends gebruiken om je krullen nieuw leven in te blazen. Je kunt de spray op droog haar gebruiken en na gebruik je haar aan de lucht laten drogen of het diffusen. Zo zitten je krullen weer perfect!

De Curl Manifesto lijn is verkrijgbaar in onze salon en wanneer je krullend haar hebt en bij ons komt, gebruiken we deze producten ook op jouw haar. Wil je meer informatie of een passende routine voor jou lokken, dan kun je altijd even langskomen.

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Hairfashion Breukelen | Kapper (@hairfashionbreukelen)