Blog

Haarverzorging

8 Tips om je haar te verzorgen in de winter

Van een échte winter kun je dit jaar bijna niet spreken, maar toch kan ook nu je haar wel wat extra liefde gebruiken. Eerder deelden we al tips over hoe je je haar kunt verzorgen in de zomer, maar nu delen we toch ook nog de tips om je haar te verzorgen in de winter.

Lees meer »
kappersabonnement
Uncategorized

Het kappersabonnement bij Hairfashion Breukelen

Het lijkt misschien een beetje te mooi om waar te zijn: Een abonnement waarmee je elke maand onbeperkt naar de kapper kunt, maar bij ons kan dat echt gewoon. Door een kappersabonnement bij ons af te sluiten kun je zo vaak als je wilt langskomen om je haar te laten doen. We vertellen je er graag wat meer over.

Lees meer »
Cadeautips

De leukste cadeaus voor de decembermaand

December is de maand vol feestjes en momenten waarop je cadeaus kunt geven aan de mensen om wie je geeft. Het leek ons daarom hét moment om onze persoonlijke cadeautips met je te delen. Al deze cadeaus kun je bij ons in de salon scoren. Zien we je snel?

Lees meer »
Haarverzorging

Je haar een boost geven met Fusio-Dose

Iedereen kent het wel: soms heeft je haar een boost nodig, óók als je je haar tot in de puntjes verzorgd. Door stress, haarstyling en warm of koud weer kan
je haar geleidelijk aan verzwakken. Je haar kan er droog en dof uit zien of het gedraagt zich vreemd en weerbarstig. Door een Fusio-Dose behandeling herstelt je haar snel en volledig.

Lees meer »
Haarverzorging

Dit kun je doen als je een gevoelige hoofdhuid hebt.

Onze klanten zweren er bij en het is al tijden het best verkochte product in de salon: de Kérastase Spécifique Bain Dermo Calm. Deze shampoo voor de gevoelige hoofdhuid en droog haar, richt zich op de oorzaken die de irritatie veroorzaken. De hoofdhuid wordt gezuiverd door de anti-bacteriële ingrediënten in dit product en het zorgt ervoor dat je droge haar weer gevoed wordt. Door de combinatie van ingrediënten in dit product zal de jeuk en gevoeligheid van je hoofdheid verminderen terwijl het wel zijn glans, lichtheid en vitaliteit behoudt.

Lees meer »
Haarverzorging

Gehydrateerde krullen in vier stappen

Heb jij krullen? Dan weet je hoe belangrijk het is om aandacht te besteden aan het verzorgen van je haar. Krullend haar heeft van nature meer verzorging nodig dan glad haar. Om jou te helpen met je krullende haar optimaal verzorgen, heeft Kérastase de Curl Manifesto lijn ontwikkeld, laat die nu net te krijgen zijn bij ons in de salon.

Lees meer »