Blog

How to: blond haar verzorgen

Blondes have more fun! Maar naast dat je druk bent met alle fun, ben je vast ook druk met je haar in topconditie houden. Blond haar kan kwetsbaar zijn en extra verzorging nodig hebben. Gelukkig delen we vandaag een aantal tips met jou zodat je helemaal op de hoogte bent van hoe jij het beste voor je blonde haar kunt zorgen.

Read More »

8 Tips om je haar te verzorgen in de winter

Van een échte winter kun je dit jaar bijna niet spreken, maar toch kan ook nu je haar wel wat extra liefde gebruiken. Eerder deelden we al tips over hoe je je haar kunt verzorgen in de zomer, maar nu delen we toch ook nog de tips om je haar te verzorgen in de winter.

Read More »
kappersabonnement

Het kappersabonnement bij Hairfashion Breukelen

Het lijkt misschien een beetje te mooi om waar te zijn: Een abonnement waarmee je elke maand onbeperkt naar de kapper kunt, maar bij ons kan dat echt gewoon. Door een kappersabonnement bij ons af te sluiten kun je zo vaak als je wilt langskomen om je haar te laten doen. We vertellen je er graag wat meer over.

Read More »

De leukste cadeaus voor de decembermaand

December is de maand vol feestjes en momenten waarop je cadeaus kunt geven aan de mensen om wie je geeft. Het leek ons daarom hét moment om onze persoonlijke cadeautips met je te delen. Al deze cadeaus kun je bij ons in de salon scoren. Zien we je snel?

Read More »

Je haar een boost geven met Fusio-Dose

Iedereen kent het wel: soms heeft je haar een boost nodig, óók als je je haar tot in de puntjes verzorgd. Door stress, haarstyling en warm of koud weer kan
je haar geleidelijk aan verzwakken. Je haar kan er droog en dof uit zien of het gedraagt zich vreemd en weerbarstig. Door een Fusio-Dose behandeling herstelt je haar snel en volledig.

Read More »

Dit kun je doen als je een gevoelige hoofdhuid hebt.

Onze klanten zweren er bij en het is al tijden het best verkochte product in de salon: de Kérastase Spécifique Bain Dermo Calm. Deze shampoo voor de gevoelige hoofdhuid en droog haar, richt zich op de oorzaken die de irritatie veroorzaken. De hoofdhuid wordt gezuiverd door de anti-bacteriële ingrediënten in dit product en het zorgt ervoor dat je droge haar weer gevoed wordt. Door de combinatie van ingrediënten in dit product zal de jeuk en gevoeligheid van je hoofdheid verminderen terwijl het wel zijn glans, lichtheid en vitaliteit behoudt.

Read More »