De leukste cadeaus voor de decembermaand

December is de maand vol feestjes en momenten waarop je cadeaus kunt geven aan de mensen om wie je geeft. Het leek ons daarom hét moment om onze persoonlijke cadeautips met je te delen. Al deze cadeaus kun je bij ons in de salon scoren. Zien we je snel?

Kies je favoriete Kérastase producten

Bij ons in de salon kun je je favoriete Kérastase producten komen shoppen om cadeau te geven. Wij zorgen ervoor dat de producten in een luxe Kérastase cadeauverpakking verpakt worden. Uiteraard kun je ook altijd bij ons terecht voor advies/tips met betrekking tot de keuze van de producten die in deze box verpakt worden.

Shop L’oréal styling producten

Ken je iemand die gek is op styling producten? Dan zit je bij ons goed! Je kunt bij ons terecht voor allerlei L’oréal styling producten. Deze kunnen we, uiteraard, mooi inpakken voor onderde kerstboom.

Ontvang een Kérastase geurfles bij twee Kérastase producten

Wanneer je Kérastase producten komt shoppen, krijg je bij aankoop van twee producten een heerlijk ruikende geurfles cadeau. Deze geurfles is verkrijgbaar in de geuren van de lijnen: Nutritive, Manifesto, Blond en Genesis.

Dit MOET echt onder de kerstboom

In de salon verkopen wij de Olivia Garden Finger-brush. Deze borstel is gemaakt met everzwijn haar en zorgt voor een prachtige glans. De borstel is in verschillende kleuren te krijgen en is echt een must voor iedereen die graag glanzende lokken heeft.

Shop een ervaring

We hebben, naast de tastbare cadeaus, ook ervaringen die je cadeau kunt doen. Wat dacht je van de Hairfashion cadeaubon? Deze is altijd leuk om te krijgen en vrij te besteden in onze salon. Perfect als je nog niet precies weet wat je moet kopen.

Doe jezelf en één van je naasten een Ola-Plex herstel behandeling cadeau. Dit geeft je haar een prachtige boost en je hebt het perfecte excuus om even wat tijd samen door te brengen.

Gun je iemand in je omgeving een kapsel dat altijd perfect zit? Dan kun je ook eens bij ons informeren hoe ons kappersabonnement werkt. We leggen alles met liefde aan je uit.

Doe een Kérastase Fusio Dose Treatment cadeau aan een vriend of vriendin. Het is de perfecte verzorging voor je haar. Het maakt niet uit met wie je komt, wij maken er iets gezelligs van!